edited May 31 in ORK Support
I'm using a trigger with an event interaction to make the AI use abilities but, the first trigger will randomly work or not work.

Event Interaction: https://www.dropbox.com/s/xvd53qfo5uhrmhe/Screenshot 2018-05-30 20.08.03.png?dl=0

1st Trigger working:

1st Trigger not working:

Post edited by FreedTerror on
  • Hm, I'd guess that the trigger works, but the AI combatant isn't able to use an action at that time.

    You could check if the event is started by adding some output (e.g. a dialogue or Show Notification node) at the start of it.
    If you're enjoying my products, free updates and support, please consider supporting me on patreon.com!
  • I was testing a moving and stationary version of that trigger and, the moving trigger worked 100% out of my many tests. The stationary trigger would sometimes work and not work.

    I'll see if i can make a battle event that works and update this later.
  • Hm, might be an issue with the physics not registering the game object entering the trigger due to missing rigidbodies on your combatants (or the trigger).
    If you're enjoying my products, free updates and support, please consider supporting me on patreon.com!
  • I have a rigidbodies on my combatants. Is this rigidbody setup ok for combatants? https://www.dropbox.com/s/1iluf93kiz28oqy/Screenshot 2018-06-13 15.55.01.png?dl=0

    I dont have rigidbodies on the trigger. What settings should I use for rigidbodies on the trigger?
  • The rigidbody setup looks alright to me - if the game objects shouldn't be driven by rigidbody forces, you can also enable Is Kinematic.

    Try adding a rigidbody to the trigger as well.
    If you're enjoying my products, free updates and support, please consider supporting me on patreon.com!
Sign In or Register to comment.